Tapas

blinier-1+%28kopia%29.jpg

TAPAS

Kanapéer


Västerbottencrème med marinerade skaldjur
Kallrökt lax med pepparort och syrade senapsfrön
Gravad lax och söt senapsmousse
Gulbeta med getost
Soltorkad tomatcrème, friterad salvia på crostini
Gubbröra i krustad
Laxröra med syrade senapsfrön
Blå kornblomst med aprikos & krasse
Gorgonzola med rostad valnöt
Brie de Meaux med päron och ros
Rökt anka med pepparrot och lingon
Gravad slanggurka, rökt emulsion och örter
Grönärtscrème med lagrad ost och rädisa
Rökt tofu, gari och sesamfrön

35 kr/kanapé
Minsta antal 15 styck av en sort

Lyxkanapéer


Rökt rentartar med pepparot
Jordärtskockscrème och syltad kantarell
Ädelost från Vilhelmsdal med hjortron
Rostad jordärtskocka med färskost och tångkaviar Anklevermousse* med karamelliserade fikon
Kammussla med brynt smöremulsion och shiso
Blinier med laxrom, hängd gräddfil o syrad rödlök
Kräftskagenröra i krustad

* Anklever från Selectos de Castilla -hållbar och etisk uppfödning.

40 kr/kanapé
Minsta antal 15 styck av en sort

Minismörrebröd

Nattbakad gris, äppelchutney, krasse
Matjessill, hängd gräddfil, potatis och syrad lök
Gravad lax, kokt potatis och senapsmousse
Handskalade räkor, ägg, citronmajonnäs och dill
Rostbiff, dansk remoulad och friterad kapris
Kyckling, curry, dijon och krasse
Marinerad tofu, beta och ingefära
Rökt färskost, potatis och gräslök

40 kr/smörrebröd
Minsta antal 10 av varje vald sort

I samarbete med Prime Catering
Beställ här
gazpacho@primecatering.se

Maria Dahlquistbuffee