Semi dried tomatoes

Semi dried tomatoes

250 g körsbärstomater
1 nypa salt
1 msk olja
2 tsk blandade torkade kryddor
1 citronklyfta

Ställ ugnen på 100 grader. Halvera tomaterna och lägg dem på en bakpappersklädd plåt med snittytan uppåt. Pressa över lite citron. Ringla över oljan och strö över kryddorna. Ställ in i ugnen 2-3 timmar. Lufta ugnen emellanåt eller ha den aningen på glänt, för att fukten ska slippa ut. Låt tomaterna svalna.

Fin jungfruolivolja
1 vitlöksklyfta

Lägg tomaterna i en ren burk. Skiva vitlöksklyftan och lägg i. Häll över oljan. Förvara i försluten burk.

Foto: www.cedell.se

 

Vi är KRAV-märkta!

Välkommen till Skånes första KRAV-certifierade catering! Det innebär att när du beställer mat av oss så vet du att vi håller KRAVs regler för ekologisk märkning. Vi är även anslutna till Svenska Kockars Förening, ytterligare en kvalitetsmärkning!

Sök

Galleri

Följ oss på Instagram!

Arkiv

  • October 2018 (5)
  • September 2018 (11)
  • August 2018 (6)
  • July 2018 (8)
  • June 2018 (13)
  • May 2018 (9)
  • April 2018 (12)
  • March 2018 (13)
  • February 2018 (10)
  • January 2018 (9)
  • Taggar

  • Buffé (227)
  • Vegetarisk (190)
  • Tillbehör (144)
  • Varmrätt (113)
  • Huvudrätt (105)
  • Lunch (92)
  • Middag (72)
  • Tilltugg (66)
  • Sommar (65)
  • Bakning (54)
  • Senaste inläggen

  • Äppelkaka
    - Oct 16, 2018
  • Vi ställer KRAV!
    - Oct 16, 2018
  • Svamprisotto med rucola & getost
    - Oct 13, 2018
  • Fyllda äpplen
    - Oct 07, 2018
  • Äpplechips på ostbrickan
    - Oct 05, 2018
  •  Telefon

    0708-350435


    Ni finner mig på följande sociala medier