Skördefrittata

Grön skördefrittata

1 knippe sparris
1 gul lök
1 msk smör
1 dl edamamebönor
1 påse sockerärtor
8 ägg
1 rejäl näve grovriven parmesan
Salt & peppar

Sätt ugnen på 175 grader. Sjud sparrisen snabbt i lättsaltat vatten. Häll av.

Skiva löken och bryn i lite smör i en ugnsfast panna. Tillsätt sparris, bönor och några skivade sockerärtor.

Vispa ihop ägg, ost, salt & peppar. Häll över i pannan. Sätt in i ugnen i ca 30 minuter tills frittatan har stannat och fått fin färg. Ta ut och toppa med några sparrisar, sockerärtor och finriven ost.

Foto: www.cedell.se

 

Vi är KRAV-märkta!

Välkommen till Skånes första KRAV-certifierade catering! Det innebär att när du beställer mat av oss så vet du att vi håller KRAVs regler för ekologisk märkning. Vi är även anslutna till Svenska Kockars Förening, ytterligare en kvalitetsmärkning!

Sök

Galleri

Följ oss på Instagram!

Arkiv

  • October 2018 (5)
  • September 2018 (11)
  • August 2018 (6)
  • July 2018 (8)
  • June 2018 (13)
  • May 2018 (9)
  • April 2018 (12)
  • March 2018 (13)
  • February 2018 (10)
  • January 2018 (9)
  • Taggar

  • Buffé (227)
  • Vegetarisk (190)
  • Tillbehör (144)
  • Varmrätt (113)
  • Huvudrätt (105)
  • Lunch (92)
  • Middag (72)
  • Tilltugg (66)
  • Sommar (65)
  • Bakning (54)
  • Senaste inläggen

  • Äppelkaka
    - Oct 16, 2018
  • Vi ställer KRAV!
    - Oct 16, 2018
  • Svamprisotto med rucola & getost
    - Oct 13, 2018
  • Fyllda äpplen
    - Oct 07, 2018
  • Äpplechips på ostbrickan
    - Oct 05, 2018
  •  Telefon

    0708-350435


    Ni finner mig på följande sociala medier