Broccolipizza

Vacker broccolipizza

1 st broccoli
1 dl färsk finriven parmesan
2 st ägg
Havssalt
2 dl mustig tomatsås
Trädgårdstomater i blandade färger
1 näve svamp
1 dl grovriven parmesan
Färsk oregano
Svartpeppar

Riv för hand eller kör broccolin i mixer tills den är finsmulad. Riv osten och blanda med broccolismul, ägg & salt. Klicka ut broccolimassan på bakplåtspapper och forma till 2 pizzor. Grädda bottnarna i mitten av ugnen på 200 grader i cirka 10-15 minuter.

Toppa pizzabottnarna med exempelvis tomatsås, grillade grönsaker, halverade trädgårdstomater, färsk oregano, ost och svartpeppar. Grädda pizzorna på 200 grader i ca 15-20 minuter tills de fått fin färg.

Foto: www.cedell.se

 

Vi är KRAV-märkta!

Välkommen till Skånes första KRAV-certifierade catering! Det innebär att när du beställer mat av oss så vet du att vi håller KRAVs regler för ekologisk märkning. Vi är även anslutna till Svenska Kockars Förening, ytterligare en kvalitetsmärkning!

Sök

Galleri

Följ oss på Instagram!

Arkiv

  • October 2018 (5)
  • September 2018 (11)
  • August 2018 (6)
  • July 2018 (8)
  • June 2018 (13)
  • May 2018 (9)
  • April 2018 (12)
  • March 2018 (13)
  • February 2018 (10)
  • January 2018 (9)
  • Taggar

  • Buffé (227)
  • Vegetarisk (190)
  • Tillbehör (144)
  • Varmrätt (113)
  • Huvudrätt (105)
  • Lunch (92)
  • Middag (72)
  • Tilltugg (66)
  • Sommar (65)
  • Bakning (54)
  • Senaste inläggen

  • Äppelkaka
    - Oct 16, 2018
  • Vi ställer KRAV!
    - Oct 16, 2018
  • Svamprisotto med rucola & getost
    - Oct 13, 2018
  • Fyllda äpplen
    - Oct 07, 2018
  • Äpplechips på ostbrickan
    - Oct 05, 2018
  •  Telefon

    0708-350435


    Ni finner mig på följande sociala medier