Sallad med kvarngryn & picklade rötter

4 dl kvarngryn
4,5 dl vatten
1 tsk grönsaksfond
Blandade grönsaker t ex paprika, röd lök, gurka & salladslök
3 msk äppelcidervinäger
1 msk flytande honung
2 msk olivolja
Salt & peppar

Koka grynen i lättsaltat vatten & fond. Låt svalna. Tärna grönsakerna och rör ihop vinägretten. Blanda ihop salladen.

Picklade rötter

3 morötter i olika färger
1 dl ättika
1,5 dl socker
3 dl vatten
1 stjärnanis

Koka upp lagen med stjärnanis och låt den svalna. Skär morötterna i tunna skivor eller med svarv. Lägg morötterna i lagen i ett par timmar. Häll av och lägg på salladen.

Foto: www.cedell.se

 

Vi är KRAV-märkta!

Välkommen till Skånes första KRAV-certifierade catering! Det innebär att när du beställer mat av oss så vet du att vi håller KRAVs regler för ekologisk märkning. Vi är även anslutna till Svenska Kockars Förening, ytterligare en kvalitetsmärkning!

Sök

Galleri

Följ oss på Instagram!

Arkiv

  • August 2018 (3)
  • July 2018 (8)
  • June 2018 (13)
  • May 2018 (9)
  • April 2018 (12)
  • March 2018 (13)
  • February 2018 (10)
  • January 2018 (9)
  • December 2017 (13)
  • November 2017 (13)
  • Taggar

  • Buffé (221)
  • Vegetarisk (184)
  • Tillbehör (141)
  • Varmrätt (113)
  • Huvudrätt (105)
  • Lunch (91)
  • Middag (68)
  • Tilltugg (66)
  • Sommar (65)
  • Bakning (53)
  • Senaste inläggen

  • Inför höstens fester!
    - Aug 14, 2018
  • Omkokta kräftor
    - Aug 10, 2018
  • Pärlcouscous med syltade aprikoser & russin
    - Aug 03, 2018
  • Meloncello
    - Jul 30, 2018
  • Lax i ugn
    - Jul 28, 2018
  •  Telefon

    0708-350435


    Ni finner mig på följande sociala medier