Rödbetsflarn med feta, sparris & pumpakärnor

1 pajdeg
4 st rödbetor
200 gram fetaost
1 dl naturell yoghurt
1 st ägg
0,5 msk flytande honung
1 msk hackad rosmarin
5 gröna sparris
1 dl grovriven parmesan
2 msk rostade pumpakärnor

Sätt ugnen på 200 grader. Koka rödbetorna i 20–30 minuter eller tills de har blivit mjuka. Låt svalna, krama av skalen och skiva dem tunt.

Klä en avlång form med pajdeg. Smula sönder fetaosten och blanda med yoghurt, ägg, honung & rosmarin. Fördela rödbetsskivorna över pajbotten och täck med fetaostblandningen. Lägg på halverade sparrisar och toppa med den rivna osten.

Grädda i cirka 30 minuter eller tills pajen fått fin färg. Rosta pumpakärnorna i lite olivolja och strö över den färdiga pajen. 

Foto: www.cedell.se

 

Vi är KRAV-märkta!

Välkommen till Skånes första KRAV-certifierade catering! Det innebär att när du beställer mat av oss så vet du att vi håller KRAVs regler för ekologisk märkning. Vi är även anslutna till Svenska Kockars Förening, ytterligare en kvalitetsmärkning!

Sök

Galleri

Följ oss på Instagram!

Arkiv

  • May 2018 (8)
  • April 2018 (12)
  • March 2018 (13)
  • February 2018 (10)
  • January 2018 (9)
  • December 2017 (13)
  • November 2017 (13)
  • October 2017 (11)
  • September 2017 (11)
  • August 2017 (9)
  • Taggar

  • Buffé (217)
  • Vegetarisk (180)
  • Tillbehör (136)
  • Varmrätt (113)
  • Huvudrätt (105)
  • Lunch (91)
  • Middag (67)
  • Tilltugg (66)
  • Sommar (59)
  • Bakning (52)
  • Senaste inläggen

  • Vinnare!
    - May 24, 2018
  • Vårprimörer i Hallå
    - May 23, 2018
  • Röding med ramslökscrème
    - May 20, 2018
  • Årets studentveckor
    - May 17, 2018
  • Inkokt lax med rosépeppar
    - May 15, 2018
  •  Telefon

    0708-350435


    Ni finner mig på följande sociala medier