Lågtempad ytterfilé

800 g fläskytterfilé
3 msk god paprikarub
2 msk olivolja

Sätt ugnen på 110 grader. Låt filén vila i rumstemperatur en bra stund. Torka av den, skär eventuellt bort senor och klappa in ruben. Stek sakta runtom i lite olivolja. Sätt in i ugnen tills filén har en innertemperatur på 68 grader. Det tar ca 1 timme. Låt svalna och kyl. Skär upp inför servering.

Foto: www.cedell.se

 

Vi är KRAV-märkta!

Välkommen till Skånes första KRAV-certifierade catering! Det innebär att när du beställer mat av oss så vet du att vi håller KRAVs regler för ekologisk märkning. Vi är även anslutna till Svenska Kockars Förening, ytterligare en kvalitetsmärkning!

Sök

Galleri

Följ oss på Instagram!

Arkiv

  • May 2018 (8)
  • April 2018 (12)
  • March 2018 (13)
  • February 2018 (10)
  • January 2018 (9)
  • December 2017 (13)
  • November 2017 (13)
  • October 2017 (11)
  • September 2017 (11)
  • August 2017 (9)
  • Taggar

  • Buffé (217)
  • Vegetarisk (180)
  • Tillbehör (136)
  • Varmrätt (113)
  • Huvudrätt (105)
  • Lunch (91)
  • Middag (67)
  • Tilltugg (66)
  • Sommar (59)
  • Bakning (52)
  • Senaste inläggen

  • Vinnare!
    - May 24, 2018
  • Vårprimörer i Hallå
    - May 23, 2018
  • Röding med ramslökscrème
    - May 20, 2018
  • Årets studentveckor
    - May 17, 2018
  • Inkokt lax med rosépeppar
    - May 15, 2018
  •  Telefon

    0708-350435


    Ni finner mig på följande sociala medier