Lågtempad ytterfilé

800 g fläskytterfilé
3 msk god paprikarub
2 msk olivolja

Sätt ugnen på 110 grader. Låt filén vila i rumstemperatur en bra stund. Torka av den, skär eventuellt bort senor och klappa in ruben. Stek sakta runtom i lite olivolja. Sätt in i ugnen tills filén har en innertemperatur på 68 grader. Det tar ca 1 timme. Låt svalna och kyl. Skär upp inför servering.

Foto: www.cedell.se

 

Vi är KRAV-märkta!

Välkommen till Skånes första KRAV-certifierade catering! Det innebär att när du beställer mat av oss så vet du att vi håller KRAVs regler för ekologisk märkning. Vi är även anslutna till Svenska Kockars Förening, ytterligare en kvalitetsmärkning!

Sök

Galleri

Följ oss på Instagram!

Arkiv

  • January 2019 (2)
  • December 2018 (13)
  • November 2018 (8)
  • October 2018 (10)
  • September 2018 (11)
  • August 2018 (6)
  • July 2018 (8)
  • June 2018 (13)
  • May 2018 (9)
  • April 2018 (12)
  • Taggar

  • Buffé (232)
  • Vegetarisk (195)
  • Tillbehör (144)
  • Varmrätt (113)
  • Huvudrätt (105)
  • Lunch (96)
  • Middag (82)
  • Tilltugg (66)
  • Sommar (65)
  • Bakning (54)
  • Senaste inläggen

  • Vi måste prata om det här....
    - Jan 08, 2019
  • Jordärtskockssoppa med baconkrisp & tryffel
    - Jan 03, 2019
  • Gott nytt år!
    - Dec 30, 2018
  • Brownie med rostade nötter
    - Dec 28, 2018
  • Havtornsglögg
    - Dec 24, 2018
  •  Telefon

    0708-350435


    Ni finner mig på följande sociala medier