Pannkakswraps

4 port

300 g vetemjöl
50 g grahamsmjöl

5 dl mjölk
2 ägg, separerade
Olivolja

175 g fryst spenat
1 skivad gul lök
Salt, peppar och lite muskot
Morötter i olika färger

Bryn löken i lite olivolja. Krama ur spenaten och stek med löken. Krydda med salt, peppar & muskot.

Vispa ihop mjöl, mjölk, äggulor, 1 msk olja och lite salt. Kör ner hälften av spenatröran i smeten med en handmixer. Låt smeten vila i 10 minuter. Vispa sedan äggvitan till ett hårt skum och vänd ner i pannkaksmeten. Stek pannkakorna i resten av oljan.           

Skär morötterna i tunna strimlor. Lägg ut pannkakorna, bred på keso, resten av spenatröran och morötterna. Rulla ihop pannkakorna och fäst med en pinne. 

Foto: www.cedell.se

 

Vi är KRAV-märkta!

Välkommen till Skånes första KRAV-certifierade catering! Det innebär att när du beställer mat av oss så vet du att vi håller KRAVs regler för ekologisk märkning. Vi är även anslutna till Svenska Kockars Förening, ytterligare en kvalitetsmärkning!

Sök

Galleri

Följ oss på Instagram!

Arkiv

  • April 2018 (7)
  • March 2018 (13)
  • February 2018 (10)
  • January 2018 (9)
  • December 2017 (13)
  • November 2017 (13)
  • October 2017 (11)
  • September 2017 (11)
  • August 2017 (9)
  • July 2017 (9)
  • Taggar

  • Buffé (212)
  • Vegetarisk (178)
  • Tillbehör (136)
  • Varmrätt (113)
  • Huvudrätt (105)
  • Lunch (90)
  • Middag (67)
  • Tilltugg (66)
  • Sommar (56)
  • Bakning (52)
  • Senaste inläggen

  • Sellerislaw
    - Apr 19, 2018
  • Glutenfria hönökakor
    - Apr 16, 2018
  • Det kom ett brev!
    - Apr 13, 2018
  • Gratinerade rödlökar
    - Apr 12, 2018
  • Snyggaste grillvanten!
    - Apr 09, 2018
  •  Telefon

    0708-350435


    Ni finner mig på följande sociala medier