Pannkakswraps

4 port

300 g vetemjöl
50 g grahamsmjöl

5 dl mjölk
2 ägg, separerade
Olivolja

175 g fryst spenat
1 skivad gul lök
Salt, peppar och lite muskot
Morötter i olika färger

Bryn löken i lite olivolja. Krama ur spenaten och stek med löken. Krydda med salt, peppar & muskot.

Vispa ihop mjöl, mjölk, äggulor, 1 msk olja och lite salt. Kör ner hälften av spenatröran i smeten med en handmixer. Låt smeten vila i 10 minuter. Vispa sedan äggvitan till ett hårt skum och vänd ner i pannkaksmeten. Stek pannkakorna i resten av oljan.           

Skär morötterna i tunna strimlor. Lägg ut pannkakorna, bred på keso, resten av spenatröran och morötterna. Rulla ihop pannkakorna och fäst med en pinne. 

Foto: www.cedell.se

 

Vi är KRAV-märkta!

Välkommen till Skånes första KRAV-certifierade catering! Det innebär att när du beställer mat av oss så vet du att vi håller KRAVs regler för ekologisk märkning. Vi är även anslutna till Svenska Kockars Förening, ytterligare en kvalitetsmärkning!

Sök

Galleri

Följ oss på Instagram!

Arkiv

  • January 2019 (2)
  • December 2018 (13)
  • November 2018 (8)
  • October 2018 (10)
  • September 2018 (11)
  • August 2018 (6)
  • July 2018 (8)
  • June 2018 (13)
  • May 2018 (9)
  • April 2018 (12)
  • Taggar

  • Buffé (232)
  • Vegetarisk (195)
  • Tillbehör (144)
  • Varmrätt (113)
  • Huvudrätt (105)
  • Lunch (96)
  • Middag (82)
  • Tilltugg (66)
  • Sommar (65)
  • Bakning (54)
  • Senaste inläggen

  • Vi måste prata om det här....
    - Jan 08, 2019
  • Jordärtskockssoppa med baconkrisp & tryffel
    - Jan 03, 2019
  • Gott nytt år!
    - Dec 30, 2018
  • Brownie med rostade nötter
    - Dec 28, 2018
  • Havtornsglögg
    - Dec 24, 2018
  •  Telefon

    0708-350435


    Ni finner mig på följande sociala medier