Broccolitarteletter

2 st broccolistånd
1 vitlöksklyfta
1 näve parmesan
1 ägg
1 msk olivolja

Bryt av broccolibuketterna och lägg i en matberedare. Tillsätt riven parmesan, vitlök, ägg & olivolja och kör till en fin röra. Smörj en muffinsform och tryck ut röran ordentligt, se till att få ordentligt på kanterna. Grädda i 185 grader i ca 25-30 min. Ta ut och låt svalna.

Ricottaröra

1 burk ricotta
1 näve rucola
1 näve parmesan
1 vitlöksklyfta
Pressad citron

Rör ihop ricotta, hackad rucola, grovriven parmesan, pressad vitlöksklyfta & citron.

Fyll formarna med ricottaröran och toppa med cocktailtomater.

Foto: www.cedell.se

 

Vi är KRAV-märkta!

Välkommen till Skånes första KRAV-certifierade catering! Det innebär att när du beställer mat av oss så vet du att vi håller KRAVs regler för ekologisk märkning. Vi är även anslutna till Svenska Kockars Förening, ytterligare en kvalitetsmärkning!

Sök

Galleri

Följ oss på Instagram!

Arkiv

  • January 2019 (2)
  • December 2018 (13)
  • November 2018 (8)
  • October 2018 (10)
  • September 2018 (11)
  • August 2018 (6)
  • July 2018 (8)
  • June 2018 (13)
  • May 2018 (9)
  • April 2018 (12)
  • Taggar

  • Buffé (232)
  • Vegetarisk (195)
  • Tillbehör (144)
  • Varmrätt (113)
  • Huvudrätt (105)
  • Lunch (96)
  • Middag (82)
  • Tilltugg (66)
  • Sommar (65)
  • Bakning (54)
  • Senaste inläggen

  • Vi måste prata om det här....
    - Jan 08, 2019
  • Jordärtskockssoppa med baconkrisp & tryffel
    - Jan 03, 2019
  • Gott nytt år!
    - Dec 30, 2018
  • Brownie med rostade nötter
    - Dec 28, 2018
  • Havtornsglögg
    - Dec 24, 2018
  •  Telefon

    0708-350435


    Ni finner mig på följande sociala medier