Äggmuffins med Parmiggiano

4 ägg
Salt
1 dl grädde
1 dl färskost med kvarg
1,5 dl grovriven parmesan

Knaperstekt bacon
Finhackad rödlök
Hackad gräslök

Sätt ugnen på 200°. Vispa ihop ägg, salt, grädde och färskost till en jämn smet. Tillsätt osten. Spraya en muffinsform eller formar med smör- & rapsolja. Häll i äggsmeten. Grädda mitt i ugnen 10-15 min. Låt svalna. Toppa med knaperstekt baconkrisp, hackad rödlök & gräslök.

Foto: www.cedell.se

 

 

Vi är KRAV-märkta!

Välkommen till Skånes första KRAV-certifierade catering! Det innebär att när du beställer mat av oss så vet du att vi håller KRAVs regler för ekologisk märkning. Vi är även anslutna till Svenska Kockars Förening, ytterligare en kvalitetsmärkning!

Sök

Galleri

Följ oss på Instagram!

Arkiv

  • August 2018 (3)
  • July 2018 (8)
  • June 2018 (13)
  • May 2018 (9)
  • April 2018 (12)
  • March 2018 (13)
  • February 2018 (10)
  • January 2018 (9)
  • December 2017 (13)
  • November 2017 (13)
  • Taggar

  • Buffé (221)
  • Vegetarisk (184)
  • Tillbehör (141)
  • Varmrätt (113)
  • Huvudrätt (105)
  • Lunch (91)
  • Middag (68)
  • Tilltugg (66)
  • Sommar (65)
  • Bakning (53)
  • Senaste inläggen

  • Inför höstens fester!
    - Aug 14, 2018
  • Omkokta kräftor
    - Aug 10, 2018
  • Pärlcouscous med syltade aprikoser & russin
    - Aug 03, 2018
  • Meloncello
    - Jul 30, 2018
  • Lax i ugn
    - Jul 28, 2018
  •  Telefon

    0708-350435


    Ni finner mig på följande sociala medier