Gulbetor med Burrata & rostad mandel

En ny goding i butikerna är Burrata med tryffel. Du hittar den vid mozzarellan och ricottan!

1 påse gulbetor
1 Burrata med tryffel
Några grönkålsstjälkar
Olivolja
Rostad mandel
Honungsvinaigrette

Koka gulbetorna, skala & klyfta.

Dra av grönkålsbladen från stjälken. Krama in olivolja och lägg på en bakpappersklädd plåt. Rosta i ugnen i 175 grader i några minuter tills de blivit krispiga. 

Lägg gulbetorna på en tallrik, dela burratan i mindre bitar och lägg över. Toppa med grönkål, rostad mandel & vinaigrette. 

Så himla gott!

Foto: www.cedell.se

 

Vi är KRAV-märkta!

Välkommen till Skånes första KRAV-certifierade catering! Det innebär att när du beställer mat av oss så vet du att vi håller KRAVs regler för ekologisk märkning. Vi är även anslutna till Svenska Kockars Förening, ytterligare en kvalitetsmärkning!

Sök

Galleri

Följ oss på Instagram!

Arkiv

  • April 2018 (7)
  • March 2018 (13)
  • February 2018 (10)
  • January 2018 (9)
  • December 2017 (13)
  • November 2017 (13)
  • October 2017 (11)
  • September 2017 (11)
  • August 2017 (9)
  • July 2017 (9)
  • Taggar

  • Buffé (212)
  • Vegetarisk (178)
  • Tillbehör (136)
  • Varmrätt (113)
  • Huvudrätt (105)
  • Lunch (90)
  • Middag (67)
  • Tilltugg (66)
  • Sommar (56)
  • Bakning (52)
  • Senaste inläggen

  • Sellerislaw
    - Apr 19, 2018
  • Glutenfria hönökakor
    - Apr 16, 2018
  • Det kom ett brev!
    - Apr 13, 2018
  • Gratinerade rödlökar
    - Apr 12, 2018
  • Snyggaste grillvanten!
    - Apr 09, 2018
  •  Telefon

    0708-350435


    Ni finner mig på följande sociala medier