Gulbetor med Burrata & rostad mandel

En ny goding i butikerna är Burrata med tryffel. Du hittar den vid mozzarellan och ricottan!

1 påse gulbetor
1 Burrata med tryffel
Några grönkålsstjälkar
Olivolja
Rostad mandel
Honungsvinaigrette

Koka gulbetorna, skala & klyfta.

Dra av grönkålsbladen från stjälken. Krama in olivolja och lägg på en bakpappersklädd plåt. Rosta i ugnen i 175 grader i några minuter tills de blivit krispiga. 

Lägg gulbetorna på en tallrik, dela burratan i mindre bitar och lägg över. Toppa med grönkål, rostad mandel & vinaigrette. 

Så himla gott!

Foto: www.cedell.se

 

Vi är KRAV-märkta!

Välkommen till Skånes första KRAV-certifierade catering! Det innebär att när du beställer mat av oss så vet du att vi håller KRAVs regler för ekologisk märkning. Vi är även anslutna till Svenska Kockars Förening, ytterligare en kvalitetsmärkning!

Sök

Galleri

Följ oss på Instagram!

Arkiv

  • January 2018 (6)
  • December 2017 (13)
  • November 2017 (13)
  • October 2017 (11)
  • September 2017 (11)
  • August 2017 (9)
  • July 2017 (9)
  • June 2017 (9)
  • May 2017 (10)
  • April 2017 (14)
  • Taggar

  • Buffé (204)
  • Vegetarisk (171)
  • Tillbehör (133)
  • Varmrätt (113)
  • Huvudrätt (105)
  • Lunch (84)
  • Tilltugg (66)
  • Middag (60)
  • Sommar (56)
  • Bakning (51)
  • Senaste inläggen

  • Auberginegratäng
    - Jan 22, 2018
  • Äggmuffins med Parmiggiano
    - Jan 14, 2018
  • Gulbetor med Burrata & rostad mandel
    - Jan 11, 2018
  • Nytt knäcke!
    - Jan 08, 2018
  • Mungböngryta
    - Jan 04, 2018
  •  Telefon

    0708-350435


    Ni finner mig på följande sociala medier