Mungböngryta

4 pers

2 dl mungbönor
6 dl grönsaksbuljong
½ gul lök
1 vitlöksklyfta
1 ask champinjoner
½ msk olivolja
1 burk krossade tomater
1 dl vatten
1 tsk honung
1 tsk sambal oelek
1 msk tomatpuré
1 tsk paprikarub
Salt & svartpeppar
1 ask fina cherrytomater
Blandade färska örter

Skölj bönorna och koka dem i grönsaksbuljong i ca 12 min.
Finhacka lök och vitlök och kvarta svampen. Fräs allt i olja på medelvärme och tillsätt krossade tomater, vatten, honung, sambal oelek, tomatpuré & kryddor. Låt puttra ca 10 min. Lägg i mungbönor och cherrytomater och rör runt. Strö över hackade örter. 

Foto: www.cedell.se

 

Vi är KRAV-märkta!

Välkommen till Skånes första KRAV-certifierade catering! Det innebär att när du beställer mat av oss så vet du att vi håller KRAVs regler för ekologisk märkning. Vi är även anslutna till Svenska Kockars Förening, ytterligare en kvalitetsmärkning!

Sök

Galleri

Följ oss på Instagram!

Arkiv

  • April 2018 (7)
  • March 2018 (13)
  • February 2018 (10)
  • January 2018 (9)
  • December 2017 (13)
  • November 2017 (13)
  • October 2017 (11)
  • September 2017 (11)
  • August 2017 (9)
  • July 2017 (9)
  • Taggar

  • Buffé (212)
  • Vegetarisk (178)
  • Tillbehör (136)
  • Varmrätt (113)
  • Huvudrätt (105)
  • Lunch (90)
  • Middag (67)
  • Tilltugg (66)
  • Sommar (56)
  • Bakning (52)
  • Senaste inläggen

  • Sellerislaw
    - Apr 19, 2018
  • Glutenfria hönökakor
    - Apr 16, 2018
  • Det kom ett brev!
    - Apr 13, 2018
  • Gratinerade rödlökar
    - Apr 12, 2018
  • Snyggaste grillvanten!
    - Apr 09, 2018
  •  Telefon

    0708-350435


    Ni finner mig på följande sociala medier