Mungböngryta

4 pers

2 dl mungbönor
6 dl grönsaksbuljong
½ gul lök
1 vitlöksklyfta
1 ask champinjoner
½ msk olivolja
1 burk krossade tomater
1 dl vatten
1 tsk honung
1 tsk sambal oelek
1 msk tomatpuré
1 tsk paprikarub
Salt & svartpeppar
1 ask fina cherrytomater
Blandade färska örter

Skölj bönorna och koka dem i grönsaksbuljong i ca 12 min.
Finhacka lök och vitlök och kvarta svampen. Fräs allt i olja på medelvärme och tillsätt krossade tomater, vatten, honung, sambal oelek, tomatpuré & kryddor. Låt puttra ca 10 min. Lägg i mungbönor och cherrytomater och rör runt. Strö över hackade örter. 

Foto: www.cedell.se

 

Vi är KRAV-märkta!

Välkommen till Skånes första KRAV-certifierade catering! Det innebär att när du beställer mat av oss så vet du att vi håller KRAVs regler för ekologisk märkning. Vi är även anslutna till Svenska Kockars Förening, ytterligare en kvalitetsmärkning!

Sök

Galleri

Följ oss på Instagram!

Arkiv

  • January 2018 (6)
  • December 2017 (13)
  • November 2017 (13)
  • October 2017 (11)
  • September 2017 (11)
  • August 2017 (9)
  • July 2017 (9)
  • June 2017 (9)
  • May 2017 (10)
  • April 2017 (14)
  • Taggar

  • Buffé (204)
  • Vegetarisk (171)
  • Tillbehör (133)
  • Varmrätt (113)
  • Huvudrätt (105)
  • Lunch (84)
  • Tilltugg (66)
  • Middag (60)
  • Sommar (56)
  • Bakning (51)
  • Senaste inläggen

  • Auberginegratäng
    - Jan 22, 2018
  • Äggmuffins med Parmiggiano
    - Jan 14, 2018
  • Gulbetor med Burrata & rostad mandel
    - Jan 11, 2018
  • Nytt knäcke!
    - Jan 08, 2018
  • Mungböngryta
    - Jan 04, 2018
  •  Telefon

    0708-350435


    Ni finner mig på följande sociala medier