Mungböngryta

4 pers

2 dl mungbönor
6 dl grönsaksbuljong
½ gul lök
1 vitlöksklyfta
1 ask champinjoner
½ msk olivolja
1 burk krossade tomater
1 dl vatten
1 tsk honung
1 tsk sambal oelek
1 msk tomatpuré
1 tsk paprikarub
Salt & svartpeppar
1 ask fina cherrytomater
Blandade färska örter

Skölj bönorna och koka dem i grönsaksbuljong i ca 12 min.
Finhacka lök och vitlök och kvarta svampen. Fräs allt i olja på medelvärme och tillsätt krossade tomater, vatten, honung, sambal oelek, tomatpuré & kryddor. Låt puttra ca 10 min. Lägg i mungbönor och cherrytomater och rör runt. Strö över hackade örter. 

Foto: www.cedell.se

 

Vi är KRAV-märkta!

Välkommen till Skånes första KRAV-certifierade catering! Det innebär att när du beställer mat av oss så vet du att vi håller KRAVs regler för ekologisk märkning. Vi är även anslutna till Svenska Kockars Förening, ytterligare en kvalitetsmärkning!

Sök

Galleri

Följ oss på Instagram!

Arkiv

  • October 2018 (5)
  • September 2018 (11)
  • August 2018 (6)
  • July 2018 (8)
  • June 2018 (13)
  • May 2018 (9)
  • April 2018 (12)
  • March 2018 (13)
  • February 2018 (10)
  • January 2018 (9)
  • Taggar

  • Buffé (227)
  • Vegetarisk (190)
  • Tillbehör (144)
  • Varmrätt (113)
  • Huvudrätt (105)
  • Lunch (92)
  • Middag (72)
  • Tilltugg (66)
  • Sommar (65)
  • Bakning (54)
  • Senaste inläggen

  • Äppelkaka
    - Oct 16, 2018
  • Vi ställer KRAV!
    - Oct 16, 2018
  • Svamprisotto med rucola & getost
    - Oct 13, 2018
  • Fyllda äpplen
    - Oct 07, 2018
  • Äpplechips på ostbrickan
    - Oct 05, 2018
  •  Telefon

    0708-350435


    Ni finner mig på följande sociala medier