Snabb fiskgryta

4 pers 2 torskryggar
2 laxfiléer
1 röd lök
2 salladslökar
1 påse babyspenat
1 burk (2 dl) crème fraiche med saffran
2 dl vispgrädde
Salt & peppar
Några fina cherrytomater
1 knippe dill

Skär fisken i kuber. Skiva rödlök & salladslök och fräs snabbt med i olivolja med spenaten. Tillsätt crème fraiche, grädde, salt & peppar. Tillsätt fiskbitarna och låt puttra tills de är klara. Vänd ner några delade tomater och hackad dill. Klart!
Servera med pressad eller kokt potatis.

Foto: www.cedell.se

 

Vi är KRAV-märkta!

Välkommen till Skånes första KRAV-certifierade catering! Det innebär att när du beställer mat av oss så vet du att vi håller KRAVs regler för ekologisk märkning. Vi är även anslutna till Svenska Kockars Förening, ytterligare en kvalitetsmärkning!

Sök

Galleri

Följ oss på Instagram!

Arkiv

  • July 2018 (5)
  • June 2018 (13)
  • May 2018 (9)
  • April 2018 (12)
  • March 2018 (13)
  • February 2018 (10)
  • January 2018 (9)
  • December 2017 (13)
  • November 2017 (13)
  • October 2017 (11)
  • Taggar

  • Buffé (221)
  • Vegetarisk (184)
  • Tillbehör (141)
  • Varmrätt (113)
  • Huvudrätt (105)
  • Lunch (91)
  • Middag (67)
  • Tilltugg (66)
  • Sommar (65)
  • Bakning (53)
  • Senaste inläggen

  • Crackers
    - Jul 17, 2018
  • Sparris med hasselnötter, citron & Pecorino
    - Jul 15, 2018
  • Lönnsirapsglaze
    - Jul 09, 2018
  • Rostad nypotatis med rucoladressing
    - Jul 05, 2018
  • Kalkonlårfilé
    - Jul 02, 2018
  •  Telefon

    0708-350435


    Ni finner mig på följande sociala medier