Röding med krämig laxromspotatis

4 små eller 2 stora rödingfiléer
Smör
Salt & peppar

1 påse mandelpotatis 
2 dl crème fraiche
1 dl grädde
2 tsk Dijonsenap
100 g löjrom, laxrom eller sikrom
Hackad dill & gräslök
Flingsalt & peppar

Koka potatisen i lättsaltat vatten. Låt den ånga av och dela i mindre bitar. Koka upp crème fraiche, grädde och senap. Vänd ner löjrom, örter och potatis vid servering. Smaka av med salt och peppar.

Krydda fisken med salt och peppar. Låt smöret bli ljusbrunt i en panna. Lägg i fisken med skinnsidan ner och sänk värmen. Stek på svag värme cirka 8 minuter. Vänd och stek klart, 1-2 minuter.

Foto: www.cedell.se

 

Vi är KRAV-märkta!

Välkommen till Skånes första KRAV-certifierade catering! Det innebär att när du beställer mat av oss så vet du att vi håller KRAVs regler för ekologisk märkning. Vi är även anslutna till Svenska Kockars Förening, ytterligare en kvalitetsmärkning!

Sök

Galleri

Följ oss på Instagram!

Arkiv

  • July 2018 (5)
  • June 2018 (13)
  • May 2018 (9)
  • April 2018 (12)
  • March 2018 (13)
  • February 2018 (10)
  • January 2018 (9)
  • December 2017 (13)
  • November 2017 (13)
  • October 2017 (11)
  • Taggar

  • Buffé (221)
  • Vegetarisk (184)
  • Tillbehör (141)
  • Varmrätt (113)
  • Huvudrätt (105)
  • Lunch (91)
  • Middag (67)
  • Tilltugg (66)
  • Sommar (65)
  • Bakning (53)
  • Senaste inläggen

  • Crackers
    - Jul 17, 2018
  • Sparris med hasselnötter, citron & Pecorino
    - Jul 15, 2018
  • Lönnsirapsglaze
    - Jul 09, 2018
  • Rostad nypotatis med rucoladressing
    - Jul 05, 2018
  • Kalkonlårfilé
    - Jul 02, 2018
  •  Telefon

    0708-350435


    Ni finner mig på följande sociala medier