Sötpotatis med guacamole

3 sötpotatisar
2 msk olivolja
Rökt paprikakrydda
Flingsalt

Dela potatisarna i mindre bitar och lägg på en bakpappersklädd plåt. Pensla med olivolja och strö över paprika & salt. Baka i 175 grader i ca 20 minuter beroende på storleken på klyftorna, de ska vara lagom mjuka men med en fast kärna.

Guacamole

2 avocado
0,5 tomat
0,5 st chili
2 tsk pressad limesaft
1 st vitlöksklyfta
2/3 tsk salt
2 msk olivolja
Färsk koriander & svartpeppar

Finhacka chilin och kärna ur tomaten. Kärna och gröp ur avokadorna och hacka dem. Tillsätt limesaft och chili i en skål med avokadon och tomaterna. Rör runt. Riv ner vitlöken och smaka av med salt och svartpeppar. Hacka koriander fint, blanda i efter smak och blanda runt guacamolen med olivoljan.

Foto: www.cedell.se

 

  •  
  •  

 

 

 

Vi är KRAV-märkta!

Välkommen till Skånes första KRAV-certifierade catering! Det innebär att när du beställer mat av oss så vet du att vi håller KRAVs regler för ekologisk märkning. Vi är även anslutna till Svenska Kockars Förening, ytterligare en kvalitetsmärkning!

Sök

Galleri

Följ oss på Instagram!

Arkiv

  • December 2017 (6)
  • November 2017 (13)
  • October 2017 (11)
  • September 2017 (11)
  • August 2017 (9)
  • July 2017 (9)
  • June 2017 (9)
  • May 2017 (10)
  • April 2017 (14)
  • March 2017 (14)
  • Taggar

  • Buffé (200)
  • Vegetarisk (167)
  • Tillbehör (133)
  • Varmrätt (113)
  • Huvudrätt (105)
  • Lunch (83)
  • Tilltugg (66)
  • Sommar (56)
  • Middag (55)
  • Bakning (51)
  • Senaste inläggen

  • Snabbt julbord i Hemmets Journal
    - Dec 15, 2017
  • Jul i Hallå
    - Dec 13, 2017
  • Vår kokbok är här! Beställ den nu!
    - Dec 12, 2017
  • Grönkåls- & pumpagratäng
    - Dec 10, 2017
  • Hjortpanna med enbär
    - Dec 05, 2017
  •  Telefon

    0708-350435


    Ni finner mig på följande sociala medier