Sötpotatis med guacamole

3 sötpotatisar
2 msk olivolja
Rökt paprikakrydda
Flingsalt

Dela potatisarna i mindre bitar och lägg på en bakpappersklädd plåt. Pensla med olivolja och strö över paprika & salt. Baka i 175 grader i ca 20 minuter beroende på storleken på klyftorna, de ska vara lagom mjuka men med en fast kärna.

Guacamole

2 avocado
0,5 tomat
0,5 st chili
2 tsk pressad limesaft
1 st vitlöksklyfta
2/3 tsk salt
2 msk olivolja
Färsk koriander & svartpeppar

Finhacka chilin och kärna ur tomaten. Kärna och gröp ur avokadorna och hacka dem. Tillsätt limesaft och chili i en skål med avokadon och tomaterna. Rör runt. Riv ner vitlöken och smaka av med salt och svartpeppar. Hacka koriander fint, blanda i efter smak och blanda runt guacamolen med olivoljan.

Foto: www.cedell.se

 

  •  
  •  

 

 

 

Vi är KRAV-märkta!

Välkommen till Skånes första KRAV-certifierade catering! Det innebär att när du beställer mat av oss så vet du att vi håller KRAVs regler för ekologisk märkning. Vi är även anslutna till Svenska Kockars Förening, ytterligare en kvalitetsmärkning!

Sök

Galleri

Följ oss på Instagram!

Arkiv

  • October 2018 (5)
  • September 2018 (11)
  • August 2018 (6)
  • July 2018 (8)
  • June 2018 (13)
  • May 2018 (9)
  • April 2018 (12)
  • March 2018 (13)
  • February 2018 (10)
  • January 2018 (9)
  • Taggar

  • Buffé (227)
  • Vegetarisk (190)
  • Tillbehör (144)
  • Varmrätt (113)
  • Huvudrätt (105)
  • Lunch (92)
  • Middag (72)
  • Tilltugg (66)
  • Sommar (65)
  • Bakning (54)
  • Senaste inläggen

  • Äppelkaka
    - Oct 16, 2018
  • Vi ställer KRAV!
    - Oct 16, 2018
  • Svamprisotto med rucola & getost
    - Oct 13, 2018
  • Fyllda äpplen
    - Oct 07, 2018
  • Äpplechips på ostbrickan
    - Oct 05, 2018
  •  Telefon

    0708-350435


    Ni finner mig på följande sociala medier