Pepparkakskola

100 g smör
2 dl grädde
1 dl vit sirap
3 dl socker
1,5 msk pepparkakskrydda

Bryn smöret, det går bra att bara smälta det också. Blanda i övriga ingredienser och koka upp till mellan 123-127 grader, beroende på hur mjuk du vill ha, varmare blir hårdare.

Häll i en bakplåtspappersklädd ugnsform eller liknande och låt svalna innan du skär upp den i bitar, ett tips är att ha lite neutral olja på kniven när du skär så går det smidigare.

Foto: www.cedell.se

 

Vi är KRAV-märkta!

Välkommen till Skånes första KRAV-certifierade catering! Det innebär att när du beställer mat av oss så vet du att vi håller KRAVs regler för ekologisk märkning. Vi är även anslutna till Svenska Kockars Förening, ytterligare en kvalitetsmärkning!

Sök

Galleri

Följ oss på Instagram!

Arkiv

  • April 2018 (7)
  • March 2018 (13)
  • February 2018 (10)
  • January 2018 (9)
  • December 2017 (13)
  • November 2017 (13)
  • October 2017 (11)
  • September 2017 (11)
  • August 2017 (9)
  • July 2017 (9)
  • Taggar

  • Buffé (212)
  • Vegetarisk (178)
  • Tillbehör (136)
  • Varmrätt (113)
  • Huvudrätt (105)
  • Lunch (90)
  • Middag (67)
  • Tilltugg (66)
  • Sommar (56)
  • Bakning (52)
  • Senaste inläggen

  • Sellerislaw
    - Apr 19, 2018
  • Glutenfria hönökakor
    - Apr 16, 2018
  • Det kom ett brev!
    - Apr 13, 2018
  • Gratinerade rödlökar
    - Apr 12, 2018
  • Snyggaste grillvanten!
    - Apr 09, 2018
  •  Telefon

    0708-350435


    Ni finner mig på följande sociala medier