Broccolipizza

250 g broccoli
3/4 dl fullkornsrismjöl (jan använde Urtekrams) 
1 dl färsk finriven parmesan
2 st ägg
Havssalt

Kör broccolin i mixer tills den smulat sig helt. Riv osten och blanda med broccolin, mjöl, ägg & salt. Klicka ut broccolidegen på bakplåtspapper och forma till 2 pizzor. Grädda bottnarna i mitten av ugnen på 200 grader i cirka 10-15 minuter.

Toppa pizzabottnarna med exempelvis tomatsås, grillade grönsaker, trädgårdstomater, riven ost, färsk oregano, svartpeppar och rödlök. Grädda pizzorna på 200 grader i ca 15-20 minuter tills de fått fin färg!

Foto: www.cedell.se

 

 

Vi är KRAV-märkta!

Välkommen till Skånes första KRAV-certifierade catering! Det innebär att när du beställer mat av oss så vet du att vi håller KRAVs regler för ekologisk märkning. Vi är även anslutna till Svenska Kockars Förening, ytterligare en kvalitetsmärkning!

Sök

Galleri

Följ oss på Instagram!

Arkiv

  • January 2018 (6)
  • December 2017 (13)
  • November 2017 (13)
  • October 2017 (11)
  • September 2017 (11)
  • August 2017 (9)
  • July 2017 (9)
  • June 2017 (9)
  • May 2017 (10)
  • April 2017 (14)
  • Taggar

  • Buffé (204)
  • Vegetarisk (171)
  • Tillbehör (133)
  • Varmrätt (113)
  • Huvudrätt (105)
  • Lunch (84)
  • Tilltugg (66)
  • Middag (60)
  • Sommar (56)
  • Bakning (51)
  • Senaste inläggen

  • Auberginegratäng
    - Jan 22, 2018
  • Äggmuffins med Parmiggiano
    - Jan 14, 2018
  • Gulbetor med Burrata & rostad mandel
    - Jan 11, 2018
  • Nytt knäcke!
    - Jan 08, 2018
  • Mungböngryta
    - Jan 04, 2018
  •  Telefon

    0708-350435


    Ni finner mig på följande sociala medier