Gazpacho Catering - Blogg

Matblogg

Bloggen pausar!


Bloggen pausar!

 

Vi mÄste prata om det hÀr....


Det Àr dags nu. Vi mÄste prata. Kan du hjÀlpa mig...?

 

JordÀrtskockssoppa med baconkrisp & tryffel


JordÀrtskockor Àr lite kÀmpiga att skala men det Àr vÀrt besvÀret! Extra mycket smak och lite mer matigt blir det med knaperstekt bacon och tryffelolja, om du tycker om det.

 

Gott nytt Ă„r!


NÄgra tankar frÄn mig och tack för i Är!

 

Brownie med rostade nötter


Vad Àr godare Àn en brownie med nötter....

 

Havtornsglögg


Med denna underbara havtornsglögg önskar vi alla en riktigt fin jul! En knallgul glögg pÄ syrligt goda havtorn Àr ett utmÀrkt alternativ för den som lite tröttnat pÄ klistrig, söt glögg.

 

GrönkÄlssallad med saffransvinÀgrett


FrÀscht och fÀrgstarkt mot allt det söta pÄ minglet!

 

RödkÄlstarteletter


RödkĂ„l med feta och rosmarin Ă€r en oslagbar kombo som gĂ„r hem hos alla – en av mina stĂ„ende favoriter!

 

Clementinbollar


Försvinnande goda! Gör en dubbel sats direkt!

 

Vegetarisk ”sill”


I Är Àr det hög tid att börja tÀnka lite utanför de traditionella matramarna dÀrför kommer alternativa rÀtter hÀr! Vi vet ju nu att vi ska minska pÄ köttÀtandet och just julen har traditionellt varit en stor köttÀtarhelg. DÀrför tar vi den nu till en ny nivÄ med vegetarisk sill dÀr sillen utgörs av svamp!

 

Vegetariskt julmys i HallÄ


Äntligen jul! Jag Ă€lskar verkligen julen och har alltid gjort. Jag Ă€lskar ljuset, ljudet, förvĂ€ntan, myset och vĂ€rmen. Kanske inte lika mycket stressen men det kan man ju faktiskt oftast pĂ„verka. För oss Ă€r julen ledighet, vila och god mat.

 

Vi Àr KRAV-mÀrkta!

VÀlkommen till SkÄnes första KRAV-certifierade catering! Det innebÀr att nÀr du bestÀller mat av oss sÄ vet du att vi hÄller KRAVs regler för ekologisk mÀrkning. Vi Àr Àven anslutna till Svenska Kockars Förening, ytterligare en kvalitetsmÀrkning!

Galleri